S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookies na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 

 

DOPRAVA OD 2,50

DOPRAVA UŽ OD 2,50€

U VYBRANÝCH PRODUKTOV

DOPRAVA ZDARMA !


NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 35,40 EUR
skladom
naša cena 6,49 EUR
skladom
naša cena 31,90 EUR
skladom

KONTAKTY

Hudobné nástroje OD Jednota Peter Schlosser
M.R.Štefánika 2288/17
95501 Topoľčany
tel: 0905386247 alebo 0905909317
schlosco@gmail.com

TOVAR V AKCII

naša cena 9,99 EUR
skladom
naša cena 919,00 EUR
skladom
naša cena 1 149,00 EUR
skladom

» Ochrana osobných údajov
OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.hudobnenastroje-ps.sk,Peter Schlosser Hudobné nástroje, Poľovnícka 551/5, 95501 Topoľčany IČO: 41314409, DIČ: 1048351579, IČ DPH: SK1048351579  kladie dôraz najmä na seriózne vybavovanie Vašich objednávok a ochranu osobných údajov poskytnutých pri objednávaní.  Pre maximálnu bezpečnosť transakcií spojených s objednávacím procesom a jeho vybavovaním, ako aj doručovaním tovaru boli v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov  prijaté opatrenia k ochrane údajov poskytnutých v objednávacom procese a ochrane Vášho súkromia s prihliadnutím na komfort doručovania tovaru a bezpečnosť jeho uhradenia.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.hudobnenastroje-ps.sk prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov nakladá v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.  Všetky informácie o našich zákazníkoch sú využívané v nutnom rozsahu pre vybavenie objednávky a sú uchovávané v súlade s platnými zákonmi Slovenskej republiky.

V zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov prevádzkovateľ internetového obchodu www.hudobnenastroje-ps.sk neposkytne získané osobné údaje tretej strane. Výnimku tvorí poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému prepravcovi, za účelom doručenia zásielky.

V zmysle § 28  Zákona č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov sa prevádzkovateľ internetového obchodu www.hudobnenastroje-ps.sk zaväzuje,  na základe zákonom stanovenej formy žiadosti zákazníka, bez zbytočného odkladu vykonať likvidáciu - vymazanie jeho osobných údajov zo svojej databázy.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.hudobnenastroje-ps.sk si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia servera neznámym páchateľom - hackerom.

N2Q1ZT